Voivodinovo, 4134, Oborishte str 18-20

Warranties

КАК ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАМ ОТ 2-ГОДИШНАТА ГАРАНЦИЯ НА ПРОДУКТИТЕ?

  1. Документът за плащане е Вашата гаранция. Винаги, когато предявявате рекламация на продукт, трябва да представите оригиналния касов бон, фактура или друг платежен документ.
  2. При предявяване на рекламация, подгответе продукта в неговата цялост.
  3. Уведомете ни, че искате да предявите рекламация. Това може да направите чрез формуляра за рекламации, достъпен в сайта и в Общите условия, по телефон или e-mail. Информирайте ни в какво се състои увреждането/проблема и дали желаете привеждане на услугата в съотвествие или на стоката в съответствие посредством ремонт или замяна. В определени случаи имате право да получите намаление или изцяло връщане на сумата.
  4. Ще получите от нашия екип информация за: уникален номер и дата на Вашата рекламация, за какъв продукт се отнася тя, в какво се изразява проблемът и кой служител е обработил оплакването.
  5. Изпратете продукта на адреса, посочен в сайта.
  6. Молим Ви да почистите продукта, преди да го оставите при нас, както и да НЕ изпращате дефектирали продукти с куриер при наложен платеж за наша сметка. Продукти, изпратени с условие за плащане, подлежат на отказ от приемане и връщане до надлежното им изпращане. 
  7. Нашите сътрудници ще проверят дали продуктът подлежи на гаранционно връщане. Ако продуктът има фабричен дефект, ще го поправим или ще го заменим с нов продукт в 30-дневен срок от предявяване на рекламацията. Ако не можем да поправим или заменим продукта с нов, ще възстановим заплатената за продукта цена или ще предложим отстъпка. При удовлетворена рекламация с изпратената към Вас ремонтирана или заменена стока, ще получите и акт, указващ извършеното по рекламацията. Ако продуктът не отговаря на гаранционните условия за фабричен дефект или срок на гаранцията, рекламацията може да не бъде удовлетворена, за което ще бъдете информирани в 30-дневен срок от рекламацията в писмена форма или по имейл.
  8. Пълните гаранционни условия на продуктите ни можете да намерите в Общите условия, достъпни на сайта. Повече информация за правото Ви на рекламация, ако сте потребители, можете да откриете и ТУК .
  9. Ако срещате затруднения при предявяване на рекламация, то не се притеснявайте да се свържете с нас.
Giveaway игра